O czasopiśmie

Dlaczego warto prenumerować czasopismo?

Biznes Restauracje & Catering, kierowany jest przede wszystkim do osób będących właścicielami, managerami bądź szefami kuchni, którym zależy na zwiększeniu liczby gości restauracji. Przygotowane przez najlepszych specjalistów artykuły pomogą zgromadzić zarówno klientów indywidualnych, jak i biznesowych.

Podobnie w przypadku prowadzenia działalności cateringowej, bardzo istotne jest stworzenie propozycji jak najbardziej atrakcyjnej, szczególnie dla odbiorcy biznesowego – na to również przygotowano profesjonalne rozwiązania. Podczas poszukiwania sposobu na obniżenie kosztów zakupu, przy jednoczesnym zachowaniu najwyższej jakości serwowanych dań, nowy magazyn z pewnością wskaże kilka najlepszych możliwości prowadzących do osiągnięcia celu.

Biznes Restauracje & Catering ma na celu przekazywanie najbardziej skutecznych rozwiązań w zakresie budowy karty menu, obniżenia strat żywności oraz dobierania najefektywniejszych kampanii reklamowych. Zadaniem magazynu jest niesienie odpowiedzi na te nawet najtrudniejsze pytania, związane z problemem braku odpowiedniego personelu, braku lojalnej i doświadczonej kadry pracowniczej oraz z poszukiwaniem prawdziwych mistrzów kulinarnych.

Zawarte w nim pomysły zwiększą obłożenie Państwa restauracji, poprzez zastosowanie sprawdzonych rozwiązań, odpowiedniej promocji w Internecie oraz porad, z których portali i serwisów najlepiej jest korzystać. Biznes Restauracje & Catering pomoże również wygrywać przetargi na klienta biznesowego, poprzez wdrożenie procedur, które przyniosły sukces największym firmom. Dzięki nim dotrą Państwo do najważniejszych klientów, natomiast przygotowane przez specjalistów rozwiązania z łatwością przekonają ich do prezentowanej oferty.

Magazyn Biznes Restauracje & Catering umożliwi również skorzystanie z gotowego zestawu sprawdzonych sposobów na obniżenie kosztów na serwis i wypożyczenie sprzętu, opłaty ZAIKS oraz zmniejszenie budżetu przeznaczonego na usługi firm zewnętrznych. Ponadto przekazuje polecane metody postępowania z niewypłacalnymi klientami oraz porady odnośnie radzenia sobie z negatywnymi opiniami w sieci, zamieszczanymi przez nieuczciwą konkurencję.

Celem wydawnictwa było stworzenie oryginalnego pisma, które będzie niosło odpowiedź na najtrudniejsze pytania i największe problemy restauratorów, managerów oraz szefów kuchni. Autorzy opierają się na sprawdzonych, efektywnych i polecanych metodach radzenia sobie z wieloma niełatwymi aspektami gastronomii. Dlatego właśnie w każdym wydaniu zostanie zaprezentowanych pięć restauracji różnego typu, które odkryły przed specjalistami Biznes Restauracje & Catering tajemnicę wprowadzonych zmian, począwszy od nowego menu, kończąc na działaniach marketingowych, które zaowocowały zwiększeniem liczby odwiedzających gości.

Każdy numer prezentuje najbardziej efektywne i gotowe do natychmiastowego wdrożenia rozwiązania, przetestowane w wielu restauracjach, barach, zajazdach oraz firmach cateringowych. Metody te prowadzą do wzrostu liczby gości, wyższej rentowności oraz znacznego ograniczenia kosztów.

Magazyn wyróżnia przede wszystkim wspomniana wcześniej dbałość o wybór najlepszych autorów. Są to osoby, które odniosły już konkretne sukcesy w branży, zwłaszcza w zakresie przeprofilowania restauracji w dochodowy biznes.

W najnowszym numerze czasopisma
BRC 15/2017
 
 

Spis treści

Ten serwis używa plików cookies zgodnie z Polityką Cookies. Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza jej akceptację.